DESPRE VINDECARE

"Unitatea ta cu Dumnezeu constituie Unitatea ta cu fiecare Fiinţă Spirituală şi cu fiecare Idee Spirituală." Joel S. Goldsmith

"Când un vindecător vindecă boala pacientului, vindecătorul însuşi nu a făcut nimic, întrucât atât vindecătorul, boala, cât şi pacientul sunt concepte nereale. Realitatea este că “Dumnezeu este Singurul Vindecător.”

O altă Idee Spirituală pentru acest caz ar putea fi: “Dumnezeu este Singura Putere, Singura Lege şi atâta vreme cât noi suntem Una cu El, natura Noastră este una cu Sănătatea Perfectă.” Prin urmare, vindecătorul nu a vindecat pacientul, ci mai degrabă vindecătorul, prin trăirea în Conştiinţa lui Dumnezeu sau prin vederea Ideii Spirituale de dedesubtul aparenţelor iluzorii, a văzut prin falsa credinţă a bolii şi deci, prin vindecarea propriei sale minţi, el a fost în stare să vadă persoana precum Dumnezeu îl vede pe El, într-o Sănătate Perfectă.

Prin Puterea Minţii Sale ca fiind Una cu Dumnezeu, sistemul său corect de credinţe s-a manifestat ca Sănătate Perfectă şi a condus la Vindecare, care nu este nimic altceva decât o corecţie în interpretarea a ceea ce este văzut.

Boala este o manifestare exterioară a falsei credinţe în conceptul că “există o altă putere sau o altă lege decât Dumnezeu.” Vindecarea este îndepărtarea acestui văl prin înţelegerea Adevărului."

Extras din cartea TREZIREA SPIRITUALĂ - Bedri C. Cetin

 

ÎNSCRIERI Şi informaŢII CURSURI ŞI PELERINAJE
PROGRAMARE CONSILIERE ŞI TERAPII

Dorin Roman - 0723002857

e-mail: dorin.roman1@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/dorin.roman.3

 

 

Notă* Nici o terapie prezentată pe acest site nu înlocuieşte vizita la medic, controlul medical şi recomandările primite.