CURSUL theta healinG® TU ȘI PARTENERUL CEL MAI IMPORTANT PENTRU TINE

Cerințe preliminare: ADN-ul de bază, ADN-ul avansat, Dig Deeper

Sufletele noastre pereche se cunosc atât de bine la nivel spiritual încât trebuie să învățăm cu adevărat cum să ne iubim pentru a face relațiile să funcționeze. Despre asta este seminarul Creșterea relației. Acest seminar este conceput pentru a vă duce la următorul pas în relația voastră, în evoluția dvs. pentru a învăța cum să deveniți o unitate divină.

Acest seminar nu este destinat doar cuplurilor, ci pentru oricine dorește să dezvolte o relație, o relație intimă, un parteneriat pentru a atinge cel mai înalt potențial. Creșterea relațiilor dvs. vă va ajuta să construiți un parteneriat puternic, să construiți o bază solidă, să vă mențineți relația proaspătă și nouă și este conceput pentru a vă ajuta relația să lucreze pentru dvs.

Aflați cum să iubiți cu adevărat o altă persoană și cum să o lăsați să vă iubească, în timp ce îndepărtați blocajele subconștiente și obstacolele transmise nouă de strămoșii noștri. Când ne iubim cu adevărat pe noi înșine, obținem următorul nivel de iluminare. Ai vrea să știi să-ți trăiești viața fără să te temi de iubire? Fără vinovăție în relații? Să fii iubit de tovarășul tău?

Alăturați-vă seminarului Creșterea relațiilor pentru a învăța toate acestea.


Durata cursului ThetaHealing® Tu și Creatorul - 2 zile:


Diploma:

Este acordata de ThetaHealing Institute of Knowledge din SUA.

Costul cursului: 900 RON.

 

Pentru înscriere :

 -e-mail cu numele şi prenumele complet ( aşa cum va apărea pe diplomă), adresa şi numărul de telefon.

Locaţia cursului se va comunica pe e-mail celor înscrişi.


ÎNSCRIERI Şi informaŢII CURSURI ŞI PELERINAJE
PROGRAMARE CONSILIERE ŞI TERAPII

Dorin Roman - 0723002857

e-mail: dorin.roman1@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/dorin.roman.3

 

 

Notă* Nici o terapie prezentată pe acest site nu înlocuieşte vizita la medic, controlul medical şi recomandările primite.