CURSUL theta healinG® TU ȘI CREATORUL

Cerințe preliminare: ADN-ul de bază, ADN-ul avansat, Dig Deeper

În acest timp al vieții planetare, ar trebui să atingem niveluri mai inalte de iubire; iubirea de sine, dragostea desigur de Creator, iubirea pentru un altul, cum este să-ți iubești cu adevărat familia, să-ți iubești prietenii și să iubești lumea. Trebuie să le putem manifesta, dar cum le putem manifesta si exprima dacă programele noastre subconstiente spun că este imposibil?

Acest seminar de relații "Tu și Creatorul", ajuta practicantii să înțeleagă curentul subconștient al propriei lor minți. Cum funcționează corpul lor la rezolvarea problemelor și cum știu de fapt diferența dintre comunicarea cu energia Creatorului și comunicarea cu ego-ul sau cu sinele lor superior. Amintiți-vă Creatorul este o energie a iubirii perfecte și pure. Este o iubire cunoscătoare. Și îți va schimba viața. Această energie, această forță vitală, se află în fiecare atom și, în fiecare atom, atomii sunt o parte din voi și o parte din tot ceea ce vă înconjoară. Vom învăța diferența în a discerne și veți învăța cum să lucrați și să vă ghidați subconștientul pentru a lucra pentru dvs. Acesta este un seminar important, vă va învăța cum să vă direcționați mintea spre înțelegere.

Învață să înțelegi diferența dintre Vocea Creatorului și vocile ego-ului tău.


Durata cursului ThetaHealing® Tu și Creatorul - 2 zile:


Diploma:

Este acordata de ThetaHealing Institute of Knowledge din SUA.

Costul cursului: 900 RON.

 

Pentru înscriere :

 -e-mail cu numele şi prenumele complet ( aşa cum va apărea pe diplomă), adresa şi numărul de telefon.

Locaţia cursului se va comunica pe e-mail celor înscrişi.


ÎNSCRIERI Şi informaŢII CURSURI ŞI PELERINAJE
PROGRAMARE CONSILIERE ŞI TERAPII

Dorin Roman - 0723002857

e-mail: dorin.roman1@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/dorin.roman.3

 

 

Notă* Nici o terapie prezentată pe acest site nu înlocuieşte vizita la medic, controlul medical şi recomandările primite.