Despre THETA HEALING®

Oricine îşi doreşte o viaţă pozitivă, sănătate şi fericire. O metodă miraculoasă pentru a atinge aceste scopuri este Tehnica Theta Healing.

Din punct de vedere etimologic Theta Ѳ este o litera care provine din alfabetul grecesc și se traduce prin Suflet.
Tehnica ThetaHealing® a fost creată de Vianna Stibal, este o metodă de vindecare a sufletului, o cale spre autocunoaștere și spre înălţare spirituală.

Theta Healing a fost transmisă de Vianna incepând cu anul 1995, astăzi fiind predată în 152 de ţări.

Prin meditaţia şi rugăciunea Theta Healing, se creează echilibrul la nivel spiritual, mental, emoţional, energetic și fizic, având la bază credinţa în Creatorul a tot ceea ce există.

Aplicarea tehnicii este ușoară și simplă și constă în eliberarea subconștientului de programele limitative (convingeri, sentimente, resentimente) și schimbarea lor cu programe divine, armonioase, prin care să se creeze în vieţile noastre sănătatea, bucuria, iubirea pură, abundenţa.

Theta Healing are la bază credinţa în Creatorul a Tot Ceea ce Este, nu este o religie, însă este perfect compatibilă cu oricare dintre sistemele religioase planetare.

În România, tehnica Theta Healing este acreditată de Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară şi Alternativă (OPMCA), prin care se poate obţine certificatul de liberă practică şi se poate acredita un cabinet de terapii.

 

Mai multe despre Vianna Stibal şi Institutul THINK puteţi găsi la: www.thetahealing.com

 

 

ÎNSCRIERI Şi informaŢII CURSURI ŞI PELERINAJE
PROGRAMARE CONSILIERE ŞI TERAPII

Dorin Roman - 0723002857

e-mail: dorin.roman1@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/dorin.roman.3

 

 

Notă* Nici o terapie prezentată pe acest site nu înlocuieşte vizita la medic, controlul medical şi recomandările primite.