Testimoniale CURSUri theta healinG®

Simona S. - București

"O experiență peste asteptări, cu multă practică, informații extinse, conexiune cu mine însămi și cu sursa divină, toate transmise și prezentate clar, structurat si susținut de către Dorin Roman, un trainer - terapeut de o mare forță și dăruire. Întâlnirea mea  cu Theta Healing  vine, după zeci de ani de practică interioară și a multor forme de cunoaștere, și a reușit, din prima zi de curs, să-mi reamintească  simplitatea conexiunii cu divinitatea, puterea vindecătoare a cuvintelor, importanța practicii  zilnice și, mai ales, bucuria de a trăi sentimentul de ACASĂ – ca pe un real  mod de a ființa în pace interioară, de abandon în lumina dumnezeiască și de observator- trăitor a mirocolului vieții, alături de Creatorul nostru Suprem – Tatăl Ceresc. Mulțumesc, cu recunoștință, Dorin, pentru călăuzire și pentru experiența autentică de cunoaștere!"  

 

Daniela C. - București

“A fost pur si simplu magic ! Dupa cautarile de-o viata, in dreapta si in stanga, parca ACUM am primit DIAMANTUL, CHEIA ! Multumesc pentru deschiderea  mintii spre Dumnezeu   intr-o maniera  ghidata  numai de IUBIRE.”

 

Carmen R. - București

“Tehnica Theta, nu este doar o tehnică, este o întreagă bază de date care vine în întampinarea ta cu multă cunoaștere și reamintire de tine cel ce ești și de complexitatea acestei minunate creații și anume Viața. Viața cu multele aspecte, dimensiuni și planuri, cu care odată ce începi a lucra nu ai cum să nu devii mai prezent și mai conștient de tot ceea ce e. Chiar dacă ți se vor dezvălui treptat, sprijinul și susținerea pe care le vei primi în acest proces de la Dorin sunt necondiționate și far pe întreaga ta cale de redescoperire, de sine, de frumos, de întreg! “

 

Monica M. - Orăştie

A fost un AN DIVIN  - 2017 !!!

        Sunt ani in viata noastra de care ne despartim cu mare greu  , ani pentru care Sufletul nostru Multumeste in genunchi Divinitatii , iar Inima Vibreaza asa cum niciodata nu s-ar fi crezut in stare ... pentru ca nu se cunostea pe Sine ...  pentru ca nu avusese cine sa ii arate cat de Minunata este si  care ii este Adevarata  Origine . Cand toate aceste Revelatii au loc simtim cat de Binecuvantata este Viata Insasi .Un astfel de an a fost 2017 pentru mine , iar Recunostinta mea nu se poate exprima in cuvinte pentru ca nu are limite ..

        Pe masura ce inaintam in varsta ne dam seama cat adevar cuprind cuvintele : " toate se intampla  cu un scop " ..privim in urma si realizam cum circumstante aparent neinsemnate ne schimba complet viata si viziunea asupra acesteia , cum Ingerii imbraca Chip de Om si ne ghideaza spre binele nostru cel mai inalt  , cum cei din jurul nostru rezoneaza la noul nostru mod de a fi . Este uimitoare existenta umana si experienta fiecaruia dintre noi poate constitui  esenta cel putin a unui roman numit : " La Rascruce ...  " .

       " Era in vara anului 2016... " .. asa ar putea incepe ultimul meu roman " La Rascruce ... " iar actiunea ar incepe prin tratarea in doar cateva zile , de catre o foarte buna prietena din copilarie  , a  unei dureri de spate care persista de cateva luni ..A fost o Binecuvnatare care a atras dupa sine  , la foarte scurt timp o Binecuvantare si mai mare si anume .. cunoasterea Maestrului de la care prietena mea a invatat Tehnica de Vindecare .. au urmat apoi cursuri si initieri alaturi de Maestrul nostru  .. era de acum  vara anului 2017 .. Pelerinajul in Tara Sfanta , alaturi de Maestru a reprezentat Implinirea Unui Vis de a carui prezenta nici macar nu fusesem constienta cu ani in urma , pentru ca si astfel de lucruri se intampla in viata ..ca dupa ce un anume obiectiv este atins sa realizezi ca de fapt acesta este ceea ce ti-ai dorit dintotdeauna , in subconstient si  ca atare Recunostinta  fata de Divinitate si Ingerii cu Chip Uman care au facut posibila implinirea visului sa fie Nemarginita ...Suntem deja in toamna anului 2017 ..Mirajul Tarii Sfante ma urmareste zi si noapte  .. a fost un An Superb  , ce mi-as mai putea dori oare ? Un mail din partea Maestrului ma pune la incercare .. o Noua Tehnica de Vindecare ..numita Theta Healing .. o noua Provocare ...si gandul imi zboara din nou la acele cuvinte " toate se intampla cu un scop " ..ce mare Adevar !!!  Accept !!! Si e decembrie acum ..si prima zi de curs ..colegi mai vechi si altii noi ..cu totii frematand de emotie si nerabdare ..e Minunat ceea ce auzim dar Peste Asteptari ceea ce ne e dat sa traim ..Primul experiment in doi : terapeut si pacient ..eu sunt terapeutul si realizez o " citire " a pacientei mele .. de-ndata ce inchid ochii un porumbel urias alb imi apare in fata  ...ma trec fiori ..imaginea e Superba si imi insufla Pace si dorinta de a continua ..realizez citirea.. " vad " mici probleme in zona cervicala si abdominala ( pe care pacienta mea le confirma la finalul citirii ) ..si Vad Atat De Clar .. Puntea de Lumina ce leaga Inima pacientei mele cu Planul 7 ... Extraordinara Imagine ..si atat de Inaltatoare Sentimente ..simt lacrimi cum inunda ochii iar Caldura din Inima Radiaza in Intreg Corpul ..Experimentul ia sfarsit si ii spun colegei mele ce-am vazut ..Uimirea ei este la fel de mare .. si in final imi spune ..Povestea Porumbeilor Albi ..ce o-nsotesc precum Ingerii Pazitori .. de fiecare data cand viziteaza mormantului sotului sau plecat mult prea devreme  dintre noi ..curg lacrimi iar , si o-mbratisez .. si-i Multumesc ... 

          Multumesc Maestrului nostru , Dorin Roman ... Multumesc Divinitatii pentru Toate Binecuvantarile din viata mea ..pentru aceasta " Rascruce " Minunata ... E mult de munca cu noi insine dar rezultatele merita tot " efortul " ..Esenta Divina ESTE In Noi ..nu trebuie sa o cautam in afara ..

         Si 2018 Va Fi un  AN DIVIN !!! ÎNSCRIERI Şi informaŢII CURSURI ŞI PELERINAJE
PROGRAMARE CONSILIERE ŞI TERAPII

Dorin Roman - 0723002857

e-mail: dorin.roman1@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/dorin.roman.3

 

Notă* Nici o terapie prezentată pe acest site nu înlocuieşte vizita la medic, controlul medical şi recomandările primite.