CURSUL theta healinG® dig depper (sĂPARE PROFUNDĂ)

Cerințe preliminare: ADN-ul de bază, ADN-ul avansat

ThetaHealing este o tehnică uimitoare care ajunge la rădăcina problemelor noastre prin procesul de "săpări profunde". În acest proces accesăm credințele profunde ale subconștientului care au puterea de a provoca diverse tipuri de blocaje.

Acest curs oferă o pregătire obiectivă și concentrată, capabilă să ofere o experiență necesară și o bază solidă pentru practicieni cu acest instrument esențial al tehnicii. În acest curs veți primi sfaturi și îndrumări, care vă vor aduce încredere și stabilitate în procesul de săpătură (în subconștient), pentru a găsi credințele limitative ale clienților dvs. și, astfel, a le schimba definitiv. Cu cercetarea profundă a săpăturilor veți obține cunoștințe și experiență pentru a vă mări încrederea de sine. Veți cunoaște prin demonstrații, grupuri și exerciții, cele opt comenzi rapide de săpătură, pentru a elibera credințele ascunse, toate prin ajutorul constant al unui instructor calificat.


Durata cursului ThetaHealing® Dig Deeper- 2 zile:


Diploma:

Este acordata de ThetaHealing Institute of Knowledge din SUA.

Costul cursului: 900 RON.

 

Pentru înscriere :

 -e-mail cu numele şi prenumele complet ( aşa cum va apărea pe diplomă), adresa şi numărul de telefon.

Locaţia cursului se va comunica pe e-mail celor înscrişi.


ÎNSCRIERI Şi informaŢII CURSURI ŞI PELERINAJE
PROGRAMARE CONSILIERE ŞI TERAPII

Dorin Roman - 0723002857

e-mail: dorin.roman1@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/dorin.roman.3

 

 

Notă* Nici o terapie prezentată pe acest site nu înlocuieşte vizita la medic, controlul medical şi recomandările primite.